Complete bedden
Matrassen
Matrastijken
Veiligheidsvoeringen
Verwarmingen
Onderhoudsproducten
Textiel
Aanbiedingen
Home Matrasvergelijker Verhuizing en reparatie Contact mkbOK iDeal
iDeal wordt ondersteund door:
iDeal

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Verzending via TNT Post (of ons eigen transport bedrijf), vooraf betaald per bank/giro of Ideal of bij complete waterbedden na afspraak ook bij aflevering.

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling z.s.m. verzonden worden. Tijdens het plaatsen van uw bestelling op onze site ziet u automatisch het bedrag van het artikel en de verzendkosten.

Bij bestelling van een compleet waterbed nemen wij contact met u op over verdere afhandeling van betaling en verzending van uw bestelling.

Algemene informatie TNT post:

  • Zendingen binnen Nederland worden doorgaans afgeleverd binnen 24 uur na verzending (in een drukke periode van TNT Post kan dit soms iets langer zijn).
  • Zendingen worden afgeleverd van maandag t/m zaterdag (niet op feestdagen).
  • Indien u niet thuis bent zal TNT Post het pakket op een ander tijdstip bij aanbieden.
  • Indien TNT Post u na 2 pogingen niet heeft kunnen bereiken voor aflevering, kunt u het pakket afhalen op het dichtsbijzijnde postkantoor.
  • Kijk voor meer informatie bij TNT kwaliteit

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft men na het doen van aankopen via Internet recht op een bedenkperiode van 7 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits in 100% nieuwstaat, de klant dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wordt een bestelling aan de deur reeds geweigerd, dan worden te allen tijde alle door ons gemaakte (verzend)kosten in rekening gebracht.

Wanneer u zich heeft bedacht over een online gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doet u dit dan binnen 7 dagen na ontvangst. U dient dit eerst hetzij telefonisch of per e-mailbericht aan ons te melden. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd). Wanneer de retour gezonden goederen compleet, in originele/onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding 'annulering' en uw bank- of girorekeningnummer.

Belangrijk

Het retourrecht geldt niet bij levering van goederen die speciaal voor de klant zijn besteld of samengesteld.

Uw winkelwagen is leeg

E-mail:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
Registreren